Paraabeli
Koulutukset

Koulutukset

 

Tältä sivulta löydät valmiit koulutuskokonaisuutemme, jotka voit tilata sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan!


Mä vaan hymyilen koko ajan, kun tää on niin kivaa!

Minä kokijana ja tekijänä -pohdinta oli yllättävää ja avasi vielä sitä, mitkä ovat minun aiheeni.

Ammattilaisen ohjauksessa tuli paljon varmempi olo.

Opetuksessa pääsee oikeesti tekemään ja oppimaan ja toteuttamaan omaa luovuutta.

Tervetuloa mukaan esittävän taiteen maailmaan! Olemme työskennelleet esittävän taiteen, opetustyön sekä osallistavien ja soveltavien menetelmien parissa yhteensä yli kolmekymmentä vuotta. Tärkeimmäksi lähtokohdaksi on kokemuksemme myötä osoittautunut turvallisen ympäristön luominen. Työskentelyssämme on inspiroiva, pohdiskeleva, leikkisä, hauska ja joustava ote. Kuuntelemme ja kohtaamme – keskitymme siihen, mikä on tärkeää juuri siinä hetkessä. Uskomme, että taide avaa ymmärryksen ihmisyyteen ja elämään. Jokainen on luova ja taide kuuluu kaikille.

Ohjelmistossamme on mm. seuraavat valmiit koulutuskokonaisuudet. Tarkemmat kurssikuvaukset löydät klikkaamalla kurssin nimeä.

Teatteritaiteen koulutukset

Näillä kursseilla keskitytään taiteelliseen työskentelyyn lempeästi ja laadukkaasti. Kaikki työskentelevät omista lähtökohdistaan ja uskomme, että tasa-arvoisessa ryhmässä jokainen voi oppia ja mahdollistaa toisten oppimista. Teatteritaiteen koulutukset Paraabelin Facebook -sivulla.

Soveltavat koulutukset

Teatterin keinot eivät täytä ainoastaan esiintymislavaa, vaan sen sovellukset rikastuttavat ihan jokaisen arkea. Pääasiana on tutkia, kokeilla ja toimia yhdessä – luovasti ja monipuolisesti! Soveltavat koulutukset Paraabelin Facebook -sivulla.

Ilmaisutaidon koulutukset

Meille on tärkeää turvallinen ja avoin ympäristö, jossa voi kasvaa ja vapautua. Näissä koulutuksissa saa oppia itsestään ja ilmaisukeinoistaan sekä tietysti keksiä, eläytyä, mokailla ja iloita! Ilmaisutaidon koulutukset Paraabelin Facebook -sivulla.

Tilaa koulutus

Koulutusten kestot vaihtelevat aiheista ja ryhmän tarpeista riippuen tunnin työpajoista muutaman päivän kurssikokonaisuuksiin ja valikoimastamme löytyy sopivaa sisältöä kaikille ikäryhmille. Kukaan ei ole liian nuori tai vanha innostumaan teatterista! Varaa koulutukset ja pyydä hintatarjous osoitteesta info@paraabeli.fi.

Kysy juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä työpajoja sekä teatteriopetusta, ohjaamisen ja käsikirjoittamisen toteutusta tai konsultaatiota!